Project omschrijving

Fold bureauscherm

Thuiswerkplek bureauscherm

Thuiswerkplek akoestisch verbeteren

Thuiswerken is niet meer weg te denken uit ons leven. We werken aan de keukentafel, aan een bureau in de logeerkamer of met de laptop op schoot. Even je mail checken, een rapport schrijven of een telefoongesprek voeren. Thuis volledig op je werk concentreren is soms een hele uitdaging, maar niet onmogelijk. Onze thuiswerkplek verbetert de concentratie en werkt tevens akoestisch. Met het vouwbare bureauscherm creëer je je eigen personal space.

Mini thuiskantoor

Thuis hebben we de afleiding van onze huisgenoten, spelende kinderen en de dagelijkse klusjes die op ons wachten. Het is juist daarom fijn om een plek te hebben waarin je je kan terugtrekken. Even concentreren zonder de visuele afleiding van alles wat er om je heen gebeurt.

Ons thuiswerkscherm werkt dan ook als een mini thuiskantoor. Met de leuke extra’s zoals een pennenbakje en plantje maak je van het bureauscherm je eigen plek. Het scherm is gemaakt van PET Felt wat een akoestisch materiaal is en bovendien duurzaam van gerecyclede Petflessen gemaakt.

Aan het einde van de werkdag vouw je het scherm eenvoudig dicht. Het is licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen.

Duurzaam in 37 kleuren

De thuiswerkplek Fold wordt gemaakt van PET felt, dit is een duurzaam materiaal van gerecyclede Pet flessen. Het materiaal is beschikbaar in 37 frisse kleuren zodat het in iedere interieur past. Bovendien is Petfelt geschikt om met punaises te pinnen.

Verbeter de akoestiek thuis.

Doordat we steeds meer thuiswerken worden we steeds meer bewust van een goede akoestiek thuis. Met name tijdens telefoongesprekken wordt duidelijk dat de akoestiek thuis vaak te wensen over laat. Een holle klank alsof we in de badkamer staan maakt een telefoongesprek onprettig. Maar ook videogesprekken verlopen minder professioneel. Een goede akoestiek verbetert de werkprestatie thuis, het zorgt voor betere concentratie en minder afleiding.

Thuiswerkplek Fold

  • Makkelijk verplaatsbaar en op te bergen
  • Leuk design in frisse kleuren
  • Extra opties zoals pennenbakje en licht
  • Werkt akoestisch
  • Duurzaam materiaal
Fold Productsheet
PET Felt colorcard
Contact