Project omschrijving

Home / Collectie / Furniture / Stripes T1200

Stripes

De werkomgeving verandert vandaag de dag in hoog tempo. Zo ook de inrichting en aankleding van deze hippe ruimtes. Flexibiliteit, duurzaamheid en modulariteit van de producten in deze omgeving worden essentieel. De Stripes banken serie, gemaakt van 100% PET Felt, is naast een duurzaam meubel ook een praktisch en divers inzetbaar element. De onderdelen zijn in elkaar te klikken zonder lijm of schroeven. Dit maakt het ideaal voor personalisering en reparatie als onderdelen versleten of gebroken zijn. Daarnaast zijn de lichtgewicht elementen eenvoudig te verplaatsen en te hergroeperen in de ruimte. Je kunt de serie zelfs op mooie dagen buiten gebruiken dankzij de waterafstotende PET Felt eigenschappen. De serie is verkrijgbaar in een enkele kleur Felt (keuze uit 37 kleuren) of als multicolor in grijs, blauw, groen of aardtinten.

Adviesprijs €1.081,-

excl. BTW

Bestel direct

Bank met rugleuning 1200

Bank met rugleuning 600

Bank 1200

Treinbank 1200

Voetenbank 600

Salontafel 800

Opties

Maattekening

Download

Documentatie

Product Sheet

3D bestanden

SketchUp
Rhino
STEP

Product specificaties

Materiaal:
Single of Multi color PET Felt
Keuze uit 37 kleuren

Product informatie:
Brandcertificering: EN13501-1 Class B-s2-d0
Geproduceerd in Nederland

Montage:
Voormontage is gedaan door In-Zee.
Alle onderdelen kunnen eenvoudig vervangen worden als deze versleten zijn of wanneer een andere kleursamenstelling gewenst is.

Vergelijkbare producten

Cradle Collection

De Cradle Collection is een unieke, duurzame collectie van In-Zee. Alle items van onze Cradle Collection zijn vervaardigd van 100% upcycled PET Felt! Dit houdt in dat alle Felt onderdelen in de producten collectie is gemaakt van snijafval, of van reststukken PET Felt. Met deze collectie streven we naar een 100% afval-vrije productie van het unieke materiaal dat we gebruiken.

Het kan dus ooit voorkomen dat we geen left-over Felt van een bepaalde kleur hebben. Dit product is dan tijdelijk niet te verkrijgen uit de Cradle Collection.