Project omschrijving

PET Felt wandtegels

PET Felt-wandtegel Arrows

Patch Arrows akoestische Pet felt wandtegels.

De akoestische Pet felt wandtegels maken we in diverse patronen, waaronder het patroon Arrows. Het grafische patroon is opvallend en geeft als het ware een richting aan in de ruimte. Door te spelen met contrasterende kleuren ontstaat een bijzonder en dynamisch effect.

De Petfelt tegels geven de wand een zachte structuur, ze kleden een ruimte aan en verbeteren de akoestiek.

Verkrijgbaar in 37 Kleuren.

De Pet felt tegel is verkrijgbaar in een divers pallet van wel 37 kleuren! Van frisse pastelkleuren tot warme en diepe herfstkleuren. De tegels in het patroon Arrows zijn circa 29,5 x 29,5 cm en 9 mm dik. De tegel heeft rondom een mooie afgeschuinde facet rand om het patroon te accentueren. Voor 1m2 zijn er ongeveer 18 tegels nodig.

Custom made patronen

De Pet Felt tegels snijden wij op onze machine in 9 standaard patronen. Het is ook mogelijk om zelf een patroon aan te leveren of samen met onze ontwerpers een patroon te ontwerpen. Wij maken ook in kleine oplagen of juist voor grote projecten complete wanden en patronen op maat laat u inspireren door onze studio.

Verbetert de akoestiek.

Een goede akoestiek is afhankelijk van de ruimte en het gebruik van deze ruimte. De akoestische Pet felt tegels zijn wat dat betreft breed inzetbaar. De hele wand betegelen of alleen een baan. Een enkele laag Pet felt of juist extra absorberende laag erachter. Onze tegels zijn getest en hebben in verschillende opbouw varianten een akoestische waarde van 0,2 tot 1,0 aw.

Prikbord.

Naast het verbeteren van de akoestiek en het aankleden van de ruimte, hebben de tegels ook nog een derde functie. Pet felt is namelijk ook geschikt om te pinnen. In iedere creatieve overlegruimte, inspiratiezaal of scrumkamer zijn de Pet felt wandtegels een aanwinst ter bevordering van het creatieve proces.

Duurzaam

Pet Felt wandtegels zijn gemaakt van gerecyclede Pet flessen. De tegels snijden we in diverse patronen waarbij we rekening houden zo weinig mogelijk materiaal te verspillen. Na het snijden is er een kant en klaar product. Bij het einde van de levenscyclus zijn PetFelt tegels weer volledig te recyclen.

Met de restmaterialen ontwikkelen wij nieuwe technieken voor een apart keurmerk van “upcycle”  producten.

Patch
PET Felt colorcard
Contact