Project omschrijving

PET Felt roomdivider

PET Felt ruimtedeler

Duurzame flexibele ruimtedeler gemaakt van gerecyclede PET flessen

Wave is een akoestische ruimtedeler gemaakt van gerecycled PET. De Pet felt ruimtedeler zorgt voor privacy, verbetert de akoestiek en kleedt de ruimte aan met frisse kleuren en mooie designs.

37 Kleuren.

De ruimtedeler heeft een standaardmaat van 120 x 240 cm of van 60 x 240 cm. De dikte van de akoestische panelen is  9 mm. De akoestische ruimtedeler is gemaakt van PET felt en verkrijgbaar in 37 frisse kleuren! Bovendien is het mogelijk om de panelen te voorzien van prints of een extra kleurlaag.

Custom made patronen

De ruimtedeler heeft een grafisch patroon wat met een snijmachine uit het PET felt wordt gesneden. We bieden Wave in 6 standaard patronen aan. Maar we maken net zo makkelijk een patroon op maat. Ook in kleine oplagen en afwijkende afmetingen. Voor meer info kunt u hiervoor contact opnemen met onze studio.

Akoestiek.

Geluid beheersen is een kwestie van geluid absorberen en blokkeren. Wave deelt de ruimte en zorgt om te beginnen voor een akoestische blokkade. Daarnaast heeft Pet felt een zachte en open structuur waardoor het geluid ook absorbeert. Bovendien hangt de ruimtedeler los in de ruimte. Dit vergroot het effectieve oppervlak en bij lage frequenties werkt Wave als een resonator waarmee trillingen worden opgenomen. Samengevat maakt dit van de Wave een effectieve en aantrekkelijke akoestische oplossing met een akoestische waarde van aw=0,45 met een dikte van 9 mm!

Flexibel.

De akoestische panelen hangen aan het plafond door middel van staaldraden en fraaie rvs-spanners. Met de spanners zijn de platen eenvoudig op hoogte instelbaar. Door de panelen op een rails te monteren wordt de ruimte flexibel inzetbaar. De Pet ruimtedeler is op een twee,- drie- en vier sporen rails verkrijgbaar.

Duurzaam

De materiaaleigenschappen en de manier waarop wij het verwerken maken Wave een zeer duurzaam product. Pet Felt platen zijn gemaakt van gerecyclede Petflessen, ze hebben een eigen kleur en zachte structuur. De platen worden door ons gesneden en voorzien van montage materiaal indien nodig. Wij maken een product zonder lijm en verf toe te voegen. Bij het einde van de levenscyclus zijn Wave panelen volledig te recyclen.

Met de restmaterialen ontwikkelen wij nieuwe technieken voor een apart keurmerk van “upcycle”  producten.

Wave
PET Felt colorcard
Shop
Contact