Project omschrijving

Hub Two Meet

Soms zoeken we afzondering, juist om nader tot elkaar te komen. Met de Hub wordt een flexibele en hoogwaardige akoestische ruimte gemaakt om in te bellen, werken of vergaderen. De Hub wordt gebouwd met de door In-Zee ontwikkelde Soundwich™  panelen. In het dak zit een klimaatsysteem en verlichting. Zorgvuldig ontwikkeld en getest om de perfecte combinatie van stilte, comfort, ventilatie en focus te vinden. Een conversatie op kantoor zit gemiddeld rond de 50 decibel wat een omgevingsgeluid van ongeveer 45 decibel genereert. Het akoestisch vermogen van de Hub werkt in beide richtingen; zo is het omgevingsgeluid van het open kantoor zo goed als verdwenen in de Hub dankzij de geluidsreductie van 38db. En uw privégesprekken binnen de Hub blijven ook écht privé door de akoestische waarde van aw=1,0. Dankzij de uitmuntende geluidsabsorberende prestaties brengt de Hub de stilte terug in de werkomgeving!

We hebben vier verschillende varianten van de Hub met hierin meerdere mogelijkheden. De Hub Two Meet is met name geschikt voor een een-op-een gesprek of om casual op een laptop te kunnen werken en is standaard uitgerust met twee LED-spots en bewegingsmelder, wandcontactdoos en klimaatschakelaar. Naast deze standaard opties is er ook nog een mogelijkheid voor een Stripes zitmeubel en een whiteboard aan de buitenzijde.

Prijs vanaf €13.590,-

excl. BTW

Vraag offerte aan

‘Luchtverversing zonder concessies; krachtig, stil, efficient en slim

Klimaatbeheersing

Luchtverversing is momenteel belangrijker dan ooit. Om veilig, maar vooral ook gezond en fit te kunnen blijven werken is een aanvoer van verse lucht een vereiste. Onze Hubs zijn uitgerust met de stilste klimaatbox van Europa! De fluisterstille afzuiging is in twee standen met schakelaar in te stellen en verplaatst 100 tot 400m³ lucht per uur. Dit maakt onze Hubs een covid-proof unit als het om afzuiging gaat!

Maar de juiste ventilatie betekent meer dan enkel de klimaatbox; de luchtverplaatsing binnen de Hub is even zo belangrijk. Door verse koele lucht laag bij de grond de Hub binnen te zuigen kan deze lucht zich snel verdelen over de inhoud. De warme lucht wordt via het dak afgezogen en zo gefilterd terug de ruimte in geblazen. Deze simpel ogende techniek maakt op exact de juiste wijze gebruik van natuurlijke warmteverplaatsing. Koele lucht wordt aangezogen, waarbij warme lucht de Hub verlaat!

Opties

Maattekening

Download

Documentatie

Product Sheet

3D bestanden

SketchUp
Rhino
STEP

Product specificaties

Materiaal hoofdbestandsdeel:
Single of Multi color PET Felt: Brandcertificering: EN13501-1 Class B-s2-d0
Aluminium
Geluids-isolerend glas.
Soundwich™ panelen.
Tapijttegel met ‘soundmaster akoestische rug’.

Akoestiek:
Absorptie waarde aw=1,0.
Isolatiewaarde glas=38 dB.
Contactgeluid reductie tapijttegel -25 dB.

Soundwich™ panelen:
Door In-Zee ontwikkelde hoogwaardige akoestische en handelbare panelen.
Constructief dragend én akoestisch.
Blind gekoppeld.

Klimaatbeheersing:
Geoptimaliseerde Silent wave motor.
Instelbaar in twee standen; 100-400m³/uur.

Extra toegevoegde techniek:
Vrijstaand op stelvoeten.
Wol gevulde vloer tegen contactgeluid
Modulair en demontabel.
Akoestische luchtkanalen voor efficiënte luchtzuivering ‘‘Covid-Proof’’.
Natuurlijke warmtebeheersing.
Akoestische deursluiting mét valdorpel.
Bewegingsmelder voor geïntegreerde kantelbare LED spots 3,3 Watt.
Lichtkleur: 3000 Kelvin warm wit (+/- 10.000 branduren) 310 Lumen.
Wandcontactdoos en klimaatbox-schakeling.
‘Soundmaster’ tapijttegel met akoestische rug.
(whiteboard aan buitenkant optioneel)
Geproduceerd in Nederland

Vergelijkbare producten