Project omschrijving

PET Felt wandtegels

Hexagon wandtegels

De Hexagon wandtegels zijn een onmisbare klassieker in onze collectie akoestische wandtegels.

Zoals de naam het al zegt heeft de Hexagon zes hoeken, deze organische vorm komt ook voor in de natuur als honingraatstructuur. De geometrische Hexagon wandtegel heeft daardoor een herkenbare vorm en geeft een dynamisch effect aan iedere ruimte. Of het nu gaat om een kantoorruimte, entree of vergaderzaal. De akoestische Hexagons geven de ruimte een speels en levendig karakter en verbeteren bovendien de akoestiek.

Verkrijgbaar in 37 Kleuren.

De Hexagon wandtegels zijn er in twee formaten, klein (27,5 x 23,9 cm.) en groot (55 x 47,8 cm.).

De akoestische tegels zijn rondom voorzien van een afgeschuinde facet rand. Deze rand accentueert het patroon en camoufleert daarnaast oneffenheden in de wand. De tegels zijn verkrijgbaar in 37 kleuren. Waardoor er oneindig veel patronen zijn te bedenken. Onze studio helpt u daarbij graag onderweg.

Verbeterd de akoestiek.

De tegels hebben een dikte van 9 mm. Direct op de wand geplakt hebben ze een akoestische waarde van aw=0,2. Door achter de tegels extra materiaal aan te brengen is het mogelijk om de akoestische waarde te verhogen naar aw=1. Afhankelijk van de ruimte en het gebruik is hierdoor een optimaal akoestisch ontwerp mogelijk.

Duurzaam

Hexagons zijn gemaakt van polyester vezels van “post consumer PET” waaronder gerecyclede PET flessen. We nesten de tegels zo efficiënt mogelijk om afval te minimaliseren. Pet Felt is een “kant en klaar” materiaal waarbij na het snijden van tegels niets meer wordt toegevoegd. .

Patch
PET Felt colorcard
Contact