Project omschrijving

Banner Edge

Edge

Edge is een multifunctionele oplossing voor boven de werkplek. Dit kan een kantoorplek zijn, maar ook boven een klastafel of keukenblad. Edge heeft naast verlichting ook een stopcontact. En zonder techniek is Edge puur een akoestische oplossing.

Edge is ontstaan uit de gedachte wat we kunnen doen met ons restmateriaal. Ons PET Felt is gemaakt van post-consumer recycled PET dus onder andere van gerecyclede PET Flessen. Dit maakt PET een duurzame grondstof. Echter hebben we bij onze productie ook reststromen. Voor deze rest stromen bedenken we producten zoals Edge.

Prijs vanaf €129,-

excl. BTW

Bestel direct

Edge Spot

Edge Plug

Edge Acoustic

Opties

Maattekening

Download

Documentatie

Product Sheet

3D bestanden

SketchUp
Rhino
STEP

Product specificaties

Materiaal:
Dual color PET Felt
Keuze uit 37 kleuren
Gemaakt van upcycled PET Felt

Product informatie:
Brandcertificering: EN13501-1 Class B-s2-d0
Geproduceerd in Nederland
Gewicht: 1kg

Akoestiek:
aw=0,45

Opties:
Edge Akoestisch, Edge Plug, Edge Spot

Bevestiging:
Zwart gestoffeerd snoer
Exclusief plafondbakje
220-240V

Vergelijkbare producten

Cradle Collection

De Cradle Collection is een unieke, duurzame collectie van In-Zee. Alle items van onze Cradle Collection zijn vervaardigd van 100% upcycled PET Felt! Dit houdt in dat alle Felt onderdelen in de producten collectie is gemaakt van snijafval, of van reststukken PET Felt. Met deze collectie streven we naar een 100% afval-vrije productie van het unieke materiaal dat we gebruiken.

Het kan dus ooit voorkomen dat we geen left-over Felt van een bepaalde kleur hebben. Dit product is dan tijdelijk niet te verkrijgen uit de Cradle Collection.

Ontwerp door Rik van Mierlo

‘Design by technical simplicity’

Rik van Mierlo verrast in zijn ontwerpen met een dynamische en technische eenvoud. Geen minimalisme, maar een balans tussen vorm, functie en materiaalonderzoek. Met zijn ontwerpen geeft Rik een nieuwe definitie aan het visuele aspect van het product. Dit leidt tot unieke objecten voor zowel massaproductie als gelimiteerde oplage.