Project omschrijving

Pet Felt Lamp Drop

PET Felt lamp

De PET Felt lamp Drop is herkenbaar door de twee kleuren waarmee de lamp is ontworpen. De slimme verbinding van deze tweepuzzelstukken geeft de lamp zijn eigen karakter. Drop is trouwens opgebouwd uit Pet felt lamellen. Hierdoor ontstaat een mooie schaduwwerking op het plafond en bovendien zorgen deze lamellen voor de nodige geluidsabsorptie.

37 frisse kleuren

De akoestische lamp is uiteraard verkrijgbaar in ons pallet van 37 kleuren! Echter adviseren we graag weke kleuren te gebruiken. Vraag onze studio om advies of kleurstalen.

Akoestische lamp.

Niet alleen het licht, maar ook de vorm van een lamp is van invloed op de ruimte. Onze lampen zijn gemaakt van PET Felt. PET Felt is een zacht materiaal met een “open” structuur. Dit zorgt voor absorptie van geluid en de vorm van de lamp gaat reflectie tegen.

Duurzaam gemaakt van PET flessen

Drop is gemaakt van PET Felt, dit materiaal bestaat uit gerecyclede PET Flessen. Omdat de lamp uit veel verschillende en kleine onderdelen bestaat, kunnen we de lamp voor het grootste gedeelte maken van reststromen. Hierdoor krijgt de lamp ons het “upcycled” label. Dus naast een duurzame grondstof is de PET Felt lamp ook nog gemaakt van restmateriaal. De hangende lamp Drop is 45 cm hoog en 45 cm breed. Op het snoer en de fitting na is de lamp volledig van PET Felt gemaakt. Hierdoor is de lamp ook weer eenvoudig te recyclen.

Custom Design.

We hebben de lamp Drop Naast standaard vormen is het mogelijk om met ons designteam custom-made oplossingen voor uw project te (laten) ontwerpen.

Drop
PET Felt colorcard
Shop
Contact