Project omschrijving

PET Felt wandtegels

Cube wandtegels

Cube wandtegels zijn ruitvormige akoestische tegels waarmee gezamenlijk een grafische kubus ontstaat. Het ontwerp bestaant uit drie tegels en is daardoor dynamische met leuk diepte-effect. Het patroon komt het meest tot leven door het gebruik van drie verschillende kleuren. Ten eerste zijn de tegels decoratief. Ten tweede werken de tegels geluiddempend en tenslotte zijn ze ook nog geschikt als prikbord.

Custom made patronen

De tegels hebben een stijlvolle afgeschuinde rand waardoor het patroon accentueert. De mooie diepe kleuren zorgen voor een visueel opvallend patroon. Onze studio adviseert graag bij de kleurkeuze en kan daarnaast ook helpen en patronen op maat maken.

PET Felt en akoestiek

PET Felt is gemaakt van polyester vezels, een soort synthetische wol. Deze vezels worden samengedrukt en verwarmd. Hierdoor ontstaat een zacht plaatmateriaal met een akoestisch open structuur. Het zijn deze eigenschappen die ervoor zorgen dat PET felt als akoestische oplossing wordt toegepast.

Recyclede PET flessen

Cube wandtegels zijn decoratief, ze brengen kleur in de ruimte en verbeteren de akoestiek. Bovendien zijn de akoestische tegels ook duurzaam. Cube wandtegels zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen.

De akoestische tegels zijn verkrijgbaar in 37 nieuwe en verfrissende kleuren.

Patch
PET Felt colorcard
Contact