Wallcovering Stoas

Wallcovering Stoas 2018-10-31T14:40:15+00:00

Project Description

STOAS

Project: Stoas Hogeschool, Wageningen
Opdrachtgever: Stoas Hogeschool
Ontwerp: The Reflective Workspace, Edith Winkler

Stoas Wageningen is een hogeschool die opleidingen in de groene sector aanbiedt. De focus ligt daarbij op samenwerken en het toepassen van kennis in de praktijk.

Voor Stoas maakte in-zee verschillende wallcoverings. Deze zijn geplaatst in de entree en op een aantal plekken waar de studenten kunnen (samen)werken.

De wanden zijn beplakt met fullcolor prints van verschillende natuurverschijnselen, passend bij de sector waar de Hogeschool zich in bevindt. De wandbekleding bij Stoas is een Bio-Based wallcovering, naadloos geprint en verwerkt, wat in combinatie met een hoge resolutie van de foto zorgt voor het beste visuele resultaat.

Contact