Project omschrijving

Home / Collectie / Plafondpanelen / Baffle Halo

Baffle Halo

De akoestische Baffles van PET Felt worden aan het plafond gehangen om galm te voorkomen. Halo in het bijzonder vangt het zwevend geluid op en laat het door zijn akoestische tunnels niet meer los. De Baffle Halo is naast deze hoogwaardige akoestische prestaties ook nog eens een esthetische eye-catcher. Beschikbaar in twee maten van 1000 mm doorsnede en 1350 mm doorsnede en verkrijgbaar in 37 kleuren PET Felt. Halo is ook beschikbaar als verlichtingsarmatuur. Zie hiervoor onze verlichtingscollectie. Hang de Baffle Halo individueel of cluster ze samen tot zwevende akoestische eilanden.

Prijs vanaf €839,-

excl. BTW

Bestel direct

Opties

Maattekening

Download

Documentatie

Product Sheet

3D bestanden

SketchUp
Rhino
STEP

Product specificaties

Materiaal:
Single of Dual color PET Felt
Keuze uit 37 kleuren

Product informatie:
Brandcertificering: EN13501-1 Class B-s2-d0
Geproduceerd in Nederland

Opties:
Small: 1000x1000x300 7,5kg
Large: 1350x1350x300 12kg

Akoestiek:
aw=0,45

Bevestiging:
3 staaldraden aan plafond met metalen griplocks

Vergelijkbare producten

Cradle Collection

De Cradle Collection is een unieke, duurzame collectie van In-Zee. Alle items van onze Cradle Collection zijn vervaardigd van 100% upcycled PET Felt! Dit houdt in dat alle Felt onderdelen in de producten collectie is gemaakt van snijafval, of van reststukken PET Felt. Met deze collectie streven we naar een 100% afval-vrije productie van het unieke materiaal dat we gebruiken.

Het kan dus ooit voorkomen dat we geen left-over Felt van een bepaalde kleur hebben. Dit product is dan tijdelijk niet te verkrijgen uit de Cradle Collection.