Project omschrijving

Akoestische ruimtedeler Splitt

Akoestische ruimtedeler

De akoestische ruimtedeler Splitt is een flexibele en efficiënt inzetbare scheidingswand. De ruimtedeler kan vrij in de ruimte worden geplaatst. Bijvoorbeeld tussen de werkplekken van een callcenter. Ook om een ruimte eenvoudig visueel en akoestisch af te schermen zijn de schermen erg geschikt. De ruimtedeler is vrijstaand, verrijdbaar of hangend uit te voeren.

Akoestische ruimtedeler met whiteboard of PET felt

Standaard worden de akoestische schermen met Camira Blazer Lite of Gabriel Soul afgewerkt. Daarnaast is het mogelijk om de schermen met een full colour print af te werken. Met ons PET Felt en whiteboards voegen we nog een extra dimensie aan de akoestische schermen toe. De hoogwaardige geëmailleerde whiteboards worden rondom met een PET felt rand in het kader verwerkt. Tevens kan het PET Felt in vormen worden gesneden zoals logo’s of een creatieve tekstballon. Het PET Felt is verkrijgbaar in 26 verschillende kleuren.

De akoestische wanden hebben een aluminium kader van 50 mm en zijn standaard gelakt in ral 9010, 9006 of 9007. Bovendien is het kader in iedere gewenste kleur te poedercoaten. De akoestische vulling van de Splitt panelen bestaat uit PET. De PET vulling is volledig recyclebaar. De akoestische waarde is: αw=0,95.

Afmetingen op maat

De akoestische ruimtedeler wordt in een aantal standaard maten gemaakt. Toch is het mogelijk om in overleg de schermen op maat te laten maken. De afmetingen van de stoffen, whiteboards en PET Felt zijn dan onze enige beperking.

Splitt productsheet
Blazer Lite
Gabriel Soul
Gabriel Soul Melange
Contact