Project omschrijving

Sliced PET felt lamp

Akoestische lamp Sliced

De akoestische lamp Sliced, gemaakt naar een ontwerp van Rik van Mierlo. Een origineel PET Felt-design, stijlvol en geluid absorberend. Niet alleen het licht, ook de vorm van een lamp is van invloed op de ervaring van een ruimte. Bij In-Zee ontwerpen we lampenkappen als toegevoegde waarde voor iedere ruimte. Van entree tot vergaderzaal en van werkvloer tot bedrijfsrestaurant.

Akoestische lamp.

Geluid laat zich op verschillende manieren beheersen. Zo veroorzaken (te veel) harde materialen een slechte akoestiek. Dat komt doordat ze geluid weerkaatsen. Zachte materialen daarentegen absorberen geluid. De akoestische lamp van Pet Felt gemaakt verbetert de akoestiek in de ruimte. PET Felt materiaal is zacht en heeft zeer goede akoestische eigenschappen. Hoe dichter bij de bron hoe beter het resultaat, daarom zorgt de akoestische lamp Sliced boven iedere tafel voor een goede akoestiek. Bovendien maakt de grote en gesloten vorm de akoestische lamp een efficiënte oplossing.

Duurzaam design

De hangende lamp Sliced is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en wordt zonder extra montage materiaal in elkaar geklemd. De lamp is opgebouwd uit 5 lagen die als een schil om het PET felt frame zijn gevormd. De ogenschijnlijk eenvoudig bolle vorm wordt verkregen door het Felt aan de binnenzijde in te snijden waardoor het materiaal buigzaam wordt. Sliced is verkrijgbaar in één kleur of als “fade” in grijstinten of blauwe tinten.

De afmetingen van de lamp zijn ca. 85 x 35 cm. en wordt geleverd met 1,5 meter snoer, fitting en zwarte metalen plafondkap

Sliced
PET Felt colorcard
Shop
Contact