Project omschrijving

akoestisch plafondeiland

Akoestisch plafondeiland

De akoestiek van een ruimte laat zich op vele manieren leiden. Daarom bieden we ook oplossingen voor het plafond, zoals akoestische eilanden.

Het plafond is vaak de eerste plek voor een akoestische oplossing. Immers daar is vaak de meeste vrije ruimte en bovendien kan het paneel dicht bij de geluidsbron worden opgehangen. Onze akoestische plafond eilanden hangen zwevend onder het plafond door middel van staaldraad en spanners. Of de eilanden worden strak tegen het bouwkundige plafond gemonteerd. Het akoestische plafondeiland heeft een vulling van gerecycled textiel. De akoestische waarde is aw=0.95 maar wanneer het eiland hangt onder het plafond is deze zelfs beter.

Akoestisch plafondeiland op maat gemaakt

Onze akoestische plafond eilanden worden gemaakt van een lichtgewicht en stijf aluminium frame, gevuld met duurzame akoestische wol en gestoffeerd of uitgevoerd met prints. Het plafondeiland heeft rechte of afgeronde hoeken maar wordt verder op maat gemaakt.

De akoestische plafond eilanden verbeteren de akoestiek en verhelpen nagalm. Ze definiëren een plek in de ruimte, zijn uit te voeren met verlichting en zijn uitermate geschikt als object in open ruimtes boven een werkplek of vergader tafel.

Productsheet Fuze
Blazer Lite
Gabriel Soul
Gabriel Soul Melange
Contact