Plafond panelen

In-Zee's plafond panelen, gemaakt van duurzame materialen, bieden esthetische verfijning en superieure geluidsabsorptie. Maatwerkoplossingen voor elke ruimte, met aandacht voor duurzaamheid en comfort.

Optimaliseer uw ruimte met plafondpanelen

Creëer een harmonieuze en rustgevende omgeving met de hoogwaardige plafond panelen van In-Zee, vervaardigd uit duurzaam PET-vilt. Met een focus op zowel esthetiek als geluidsabsorptie bieden onze panelen een veelzijdige oplossing voor het verbeteren van de akoestiek in diverse ruimtes.

plafond-panelen-optimaliseer-in-zee

Duurzaamheid ontmoet functionaliteit

Onze plafond panelen bestaan uit felt waardoor ze niet alleen een esthetische meerwaarde bieden, maar ook bijdragen aan een milieuvriendelijkere ruimte. Met hun uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen zorgen ze voor een optimale akoestiek, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst.
op-maat-gemaakt-plafond-panelen-in-zee

Op maat gemaakt voor uw behoeften

Of u nu een kantoorruimte, vergaderzaal, restaurant of openbare ruimte wilt verbeteren, onze plafond panelen zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met een scala aan kleuren, texturen en formaten bieden we maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw interieurontwerp en de gewenste akoestische resultaten leveren.

Transformeer uw ruimte en verbeter de akoestiek met de plafond panelen van In-Zee. Laat ons ervaren team u begeleiden bij elke stap van het proces, van advies en inspiratie tot aan installatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze plafond panelen uw ruimte kunnen verrijken met comfort en stijl.

Ontdek onze diverse plafond panelen

Bij In-Zee bieden we een breed scala aan plafond panelen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Kies uit verschillende opties, waaronder de verfijnde Elements, de minimalistische Float acoustic, de lichte en luchtige Float light, en de klassieke Float original. Voor een vleugje textuur en luxe zijn er de Fuze gestoffeerde panelen of de milieuvriendelijke PET Felt panelen. En voor een unieke en artistieke uitstraling bieden we de opvallende macaron acoustic pendant. Welke stijl u ook verkiest, onze plafond panelen combineren functionaliteit en design voor een ruimte die zowel mooi als functioneel is.

We helpen u graag met uw idee, ontwerp of akoestische uitdaging

Scroll naar boven