Wat doe je met een ruimte, of beter gezegd: wat doet een ruimte met jou?

Kantoren, vergaderzalen, kantines, wachtkamers, ontmoetingsplekken.
Binnen een gebouw vervult iedere ruimte een essentiële rol bij de beleving van werk, sociale interactie en persoonlijk welzijn.

In-Zee is gespecialiseerd in de vertaling van die specifieke functies naar visueel en akoestisch comfort. Naar interieurontwerpen die het verblijf veraangenamen. Die sfeer creëren en indruk maken. Passend bij het doel van de ruimte, bij de uitstraling van het gebouw en bij de ideeën van de ontwerper.

Wij adviseren, realiseren en inspireren.

Met onze jarenlange ervaring in de interieurbouw en met exclusieve print- en snijtechnieken tot onze beschikking, bieden wij naast advies onze eigen collecties van innovatieve visuele en akoestische producten.

Daarbij geloven wij onvoorwaardelijk in circulaire interieuroplossingen. Zo maken we akoestische producten met een vulling van gerecyclede kledingstukken, hebben we verschillende collecties bestaande uit gerecycled PET-materiaal en werken we met BIO-Based Wallcovering, zonder PVC.

In-Zee. Visueel en akoestisch comfort…

Duurzaam geproduceerd in Holland.

Duurzaamheid als missie

In-Zee ontwikkelt sinds 2008 visuele en akoestische producten. Vanuit onze basis in Leiden doen we dat met de overtuiging dat de functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid van onze interieurtoepassingen altijd beter kan. Ons streven is daarbij om volledig circulair te werken.