Home / Over ons

Samen met toonaangevende architecten en ontwerpers creëren wij
hoogwaardige akoestische producten en projecten

Duurzaamheidsmissie

Met meer dan 10 jaar ervaring in het visueel en akoestisch vakgebied, presenteert In-Zee een divers aanbod aan geluidsabsorberende producten.

Met onze eigen collectie, variërend van wandpanelen tot akoestische verlichting en van dividers tot onze duurzame Cradle collectie, kunnen we elke wens vertalen naar de juiste akoestische oplossing. Daarnaast werkt In-Zee nauw samen met architecten, ontwerpers en projectinrichters voor custom-made projecten. Dankzij onze eigen ontwerpafdeling en werkplaats kan snel geschakeld worden.

Kantoren, vergaderzalen, kantines, wachtkamers en ontmoetingsplekken. Binnen een gebouw vervult iedere ruimte een essentiële rol bij de beleving van werk, sociale interactie en persoonlijk welzijn. In-Zee is gespecialiseerd in de vertaling van die specifieke functies naar visueel en akoestisch comfort. Naar interieurontwerpen die het verblijf veraangenamen. Die sfeer creëren en indruk maken. Passend bij het doel van de ruimte, bij de uitstraling van het gebouw en bij de ideeën van de ontwerper. Wij inspireren, adviseren, realiseren.

Duurzaamheid als missie

PET Felt is een verfrissend nieuw materiaal gemaakt van PET. Deze panelen worden geperst van deels gerecyclede vezels samen met een kleine hoeveelheid nieuwe vezels om de kleurechtheid van de panelen te waarborgen. Bij het productieproces wordt geen lijm of andere grondstof toegevoegd. Dit maakt PET Felt een homogeen materiaal. Hierdoor is het materiaal uitstekend geschikt voor recycling. Een prachtig materiaal dus, je moet het alleen niet weggooien!

Om deze reden ontwikkelen wij onze producten zo veel als mogelijk volgens de technische recycling cyclus van het Cradle 2 Cradle principe. Bij ons ontwerpproces houden we rekening met snij-efficiëntie, we ontwikkelen constructies zonder verlijming en eventueel restmateriaal gebruiken we zo veel mogelijk opnieuw. In-Zee streeft hierin naar 0% PET Felt afval. Ook onze keuzes voor textiel, akoestische wol en aluminium frames zijn vanuit een duurzaam oogpunt gemaakt.

Een eerste aanzet naar dit streven is onze Cradle Collection

Een geselecteerde product collectie van ontwerpen die samengesteld worden uit kleinere onderdelen PET Felt die we eenvoudig kunnen snijden uit reststukken. 

Reuse, Reduce en Upcycle! 

Door deze onderdelen met slimme connecties, zonder verlijming, te maken, ontstaat een modulair ontwerp, dat uit 100% PET Felt bestaat. 

Hiermee upcyclen we niet alleen ons restmateriaal PET Felt, maar houden we ook rekening met End-of-Life recycling! 

Join us!

In-Zee is een groeiende onderneming, op zoek naar gemotiveerd nieuw talent om ons team te versterken.

Momenteel hebben we vacatures openstaan voor:

Administratief medewerker | Full time

Operator snijmachine | Full time

Monteur | Full time

Werkplaatsmedewerker | Full time

Werkvoorbereiding | Full time

Vacatures

Ontwerpers

Bij In-Zee werken we met interne en externe ontwerpers. Zo ontstaat een interessante en gelaagde productcollectie. We dagen jonge design talenten uit om met ons materiaal aan de slag te gaan en uniek akoestische producten te ontwerpen voor onze collectie. Zo blijven we up-to-date met ontwikkelingen en zijn we continu op zoek naar nieuw design, innovatie en efficiëntie in wat we doen.

Wij geloven in een open houding, ervaring en het delen van vakkennis. Samenwerken met externe ontwerpers met vernieuwende ideeën en concepten is wat ons scherp houdt!

Voor een specifieke ontwerp vraag kunt u altijd bij onze design afdeling terecht. Zij kunnen u helpen met het vinden van de juiste techniek of constructie.

Rik van Mierlo

Rik verrast in zijn ontwerpen met een dynamische en technische eenvoud. Geen minimalisme, maar een balans tussen vorm, functie en materiaalonderzoek.

Lisanne Meester

Lisanne Meester Designer

Lisanne vertaalt observaties naar objecten. Met haar ontwerpen initieert ze een nieuw perspectief op compositie, materiaal, omgeving en functie.

Contact

Zoeterwoudseweg 21D
2321 GM Leiden
T: 071 – 535 2210
E: info@in-zee.nl
I: www.in-zee.nl
KVK: 50550055
BTW: 8228.01.668.B01