De vraag naar akoestische panelen is enorm groot. Een goede akoestiek verbetert namelijk het comfort van een ruimte. Schakel daarom vandaag nog In Zee in. Onze verschillende akoestische producten, waaronder: wandpanelen, plafondpanelen, wanden en andere geluiddempende of geluidsabsorberende panelen, bieden voor iedere toepassing de juiste oplossing. Wij maken ze voor iedere situatie volledig op maat. Gestoffeerd óf voorzien van een foto.

Heb jij een akoestisch probleem? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Wij verzorgen het hele traject: van advies, ontwerp en productie tot en met de montage op locatie. Wel zo fijn.

Slechte akoestiek: de gevolgen

Iedereen heeft het weleens ervaren: een prachtig ingerichte ruimte waar een gesprek voeren vrijwel onmogelijk is. Door het gebruik van harde materialen, zoals: beton, glas en gestucte wanden, ontstaat er een ruimte waarin geluid wordt weerkaatst. Dit leidt tot galm en echo. Omdat het geluid niet verdwijnt, ervaar je dit als “veel en hard” geluid.

Vooral ‘open’ kantoren, hippe, industriële restaurants, maar ook woningen – waarin harde en gladde materialen zijn verwerkt – staan bekend om hun slechte akoestiek. In een kantoor kan geluid – of beter gezegd: slechte akoestiek – een grote bron van ergernis zijn. Of erger nog: het kan een slechte invloed hebben op de bedrijfsresultaten. Galm en echo zorgen namelijk voor extra prikkels, stress en afleiding. Het kopen van akoestische, geluiddempende panelen is dan ook aan te raden.

Akoestische fotopanelen

Akoestische wandpanelen

Een van onze veel verkochte producten is het akoestische wandpaneel. Deze is niet alleen geschikt voor op kantoor, maar ook voor in een woonkamer of restaurant. De akoestische panelen absorberen het geluid in de ruimte. Er zit namelijk een vulling in verwerkt. Deze neemt het geluid in zich op. Daarmee verbeteren onze akoestische panelen de akoestiek en verlagen ze de galm.

De akoestische wandpanelen van In Zee zijn verkrijgbaar in twee diktes: 25 en 50 mm. We kunnen ze uitvoeren met een fraaie afbeelding of een mooie stof. Aan jou de keuze. Daarbij zijn ze eenvoudig te monteren met de meegeleverde montagebeugels. De lijst, waarin onze akoestische panelen gehuld gaan, is leverbaar in de kleuren zwart, wit en lichtgrijs.

Een ding is zeker: wij maken onze akoestische wandpanelen op maat voor jouw interieur. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze adviseur.

Akoestische callcenter wanden

Akoestische wanden

De akoestische panelen van In Zee zijn ook te verkrijgen in de vorm van wanden. Door deze rondom een werkplek te plaatsen, creëer je geborgenheid in een hectische omgeving. Rustig een telefoongesprek voeren. Je voor 100% op je werk concentreren. In open kantoorruimtes is dat vaak een uitdaging, maar niet onmogelijk. Onze hoogwaardige, akoestische panelen zijn geschikt voor callcenters, maar ook ideaal voor andere functies waarbij concentratie een vereiste is.

Onze wanden met dikke vulling hebben een zeer hoge akoestische waarde: ze absorberen geluid direct. Zo verbetert de akoestiek in de ruimte en kun je de werkplekken eenvoudig ombouwen tot een callcenter of een focuswerkplek. Wij maken de panelen voor jouw akoestische wand volledig op maat. Zo werken ze optimaal in iedere situatie.

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Akoestische plafondpanelen

De eerste plek om akoestische panelen te plaatsen, is vaak het plafond. Daar is namelijk de meeste vrije ruimte. Daarnaast kan het akoestische paneel vaak dicht bij de geluidsbron worden opgehangen. Er zijn twee manieren om ze te monteren. Je kunt onze akoestische plafondeilanden bijvoorbeeld zwevend laten ophangen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van staaldraad en spanners. Je kunt ze ook strak tegen het bouwkundige plafond monteren.

De akoestische plafondpanelen van In Zee hebben een akoestische vulling. Daarnaast kan er een afbeelding of stoffering op het akoestische paneel worden aangebracht. Ze worden geleverd met een witte, zwarte of grijze lijst. Wij maken al onze plafondpanelen op maat, waarbij we ze kunnen voorzien van verlichting.

Wil je meer weten of ben je op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Akoestiek verbeteren plafondpanelen

Vandaag nog akoestische panelen kopen?

Geluiddempend of geluidabsorberend: akoestische panelen zijn een genot voor ieders oor. Of je nu kiest voor akoestische wandpanelen, wanden of plafondpanelen: voor de beste producten ga je natuurlijk naar In Zee. Nieuwsgierig? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 071 – 535 2210. Wanneer kies jij ervoor om akoestische panelen te kopen?

Akoestische ruimte in de ruimte